Biografía:

(Lleida 1972) Arquitecte per l’ETSAB l’any 1997.

Professor associat al Departament d’Urbanisme i Ordenació del Territori de l’ETSAB pertanyent a la Universitat Politècnica de Catalunya des del 1999. Ha col·laborat en diversos despatxos professionals d’arquitectura en el camp de l’urbanisme, on destaquen els de Manuel de Solà-Morales, Rosa Barba i Ricart Pie, Carme Ribas i Pere Joan Ravetllat, Viaplana-Piñón. Ha estat component del Centre de Recerca de Projectes de Paisatge (C.R.P.P) del Departament d’Urbanisme i Ordenació del Territori de l’ETSAB.Dir: Rosa Barba i Casanovas, arq. Component del grup d’Investigació del Departament de Projectes Arquitectònics per a l’estudi i construcció del projecte experimental de la «Casa Translúcida». Dir: Alfons Soldevila, arq.

Ha desenvolupat projectes i tasques de direcció d’obres d’infrastructura i urbanització a l’enginyeria Esteyco, dirigida per Javier Rui-Wamba Martija, enginyer. Ha estat professor de l’Escola Superior de Disseny ELISAVA adscrita a la Universitat Pompeu Fabra en l’assignatura de Projectes en els cursos 1996-1997 i 1997-1998. Col·laborador habitual del Màsters de la Universitat Politècnica de Catalunya: Crítica i Projecte, La Gran Escala i el Màster de Projectació Urbanística

+ Director Tècnic de l’empresa DB Media Tema (Grupo JG) dedicada a l’estudi i promoció de grans implantacions relacionades amb l’oci.(2000-2004)

+ L’any 2004 funda DMDEAU, (Daniel Mòdol i Deltell Estudi d’Arquitectura i Urbanisme)

+++++++++++

fuente: www.danielmodol.com