En el marco del Taller «Arquitectura i Ciutat» de l aEscola d’Arquitectura del Vallès – UPC
19 de marzo de 2014

[Nota literal recibida]

Gerardo Caballero: Obres i Projectes

Avui al COAC, 19h Sala d’actes

En el marc del Taller Arquitectura i Ciutat de l’Escola d’Arquitectura del Vallès -UPC, l’arquitecte i professor Enric Massip-Bosch presentarà la conferència de l’arquitecte argentí Gerardo Caballero.

Gerardo Caballero. Arquitecte per la Facultat d’Arquitectura de Rosario el 1982 i Màster en Arquitectura per la Washington University de St. Louis el 1986. El 1988 forma el seu propi estudi a Rosario, que comparteix fins el 1992 amb Ariel Giménez. Al 1993 s’associa amb Maite Fernández, amb qui comparteix estudi fins l’actualitat.

Ha estat assessor acadèmic del congrés «La Construcción del Pensamiento, Rosario» i membre fundador del Grupo R de Rosario. Des de 1993 és professor de Programes Internacionals per a graduats que la Washington University ofereix a Barcelona i Buenos Aires. Professor convidat en diverses universitats, el 1997 rep el Distinguished Alumni Award de la Washington University i el1991 la Medalla de Plata al Fòrum Internacional de Joves Arquitectes a la Biennal Internacional d’Arquitectura de Buenos Aires. El 2011 rep el Premio Arquitectura Argentina a la Biennal Internacional d’Arquitectura XIIIBA11 a Buenos Aires i el 2012 el Premio Konex de Arquitectura – Quinquenio 2002-06, atorgat per la Fundación Konex de Artes Visuales.

www.gerardocaballero.com 

Adenda scalae: La edición argentina de los pliegos scalae incluye un monogáfico dedicado a Gerardo Caballero

Agentes: Gerardo Caballero